kropsterapi

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en holistisk behandlingsform, der fokuserer på hele mennesket og ikke kun på symptomerne. ”Kroppen husker og lyver aldrig”, men kroppen kender ikke forskel på fysiske og psykiske spændinger.

I dag ved vi meget mere om, at vores krop og psyke hænger uløseligt sammen.

Kropsterapi tager netop udgangspunkt i denne viden, om at alt det vi oplever med vores krop og sind, både de positive og negative oplevelser, lagres i kroppen på forskellige vis.

Kropsterapi kan hjælpe din krop og dit sind til at komme i meningsfuld kontakt med hinanden. Kropsterapien fokuserer primært på åndedrætsteknikker kombineret med forløsende massageformer der afspænder musklerne og samt frigør ledsmerter.

”Jeg tager altid udgangspunkt i, hvor du står i livet”

Kropsterapi er for alle, som er interesseret i at få en dybere kontakt til sin krop og skabe en forståelse af sammenhængen mellem krop og sind. Kropsterapi kan være med til at optimere din livskvalitet, når en travl hverdag skal hænge sammen og stress ofte er en hyppig ”følgesvend”.

En fantastisk og effektiv behandling

Denne fantastiske og komplette behandlingsform, er effektiv ved både fysiske og psykiske lidelser som f.eks.

Vejen for en positiv tilgang til livet

Selvom vi måske ikke tænker over det, går mange af os rundt med fantomsmerter (skavanker). Men det er ikke nødvendigt. Selv om det kan virke ubetydelig, kan denne form for smerte for mange stå i vejen for en positiv tilgang til livet.