Behandlinger

Kropsterapi-behandling kan virke grænseoverskridende, men din krop vil hurtigt blive tilpas og rolig hos mig. For mig er ethvert menneske unikt, og på sin egen rejse. Jeg fokuserer derfor på, at hver enkelt klient får en skræddersyet behandling, hvor der ikke blot fokuseres på at komme symptomerne til livs men også at finde frem til den egentlige årsagen til problemet.

Jeg tilbyder disse behandlinger:​

Til virksomheder

Hvorfor skal der være en kropsterapeut i din virksomhed?
Der er mange fordele ved at have mig fast tilknyttet til dit firma.
Jeg kan hjælpe med at forebygge arbejdsrelateret stress og få bedre sammenhæng mellem arbejde og fritid. Give den enkelte medarbejder mere energi, glæde og en positiv tilgang til udfordringerne i arbejdslivet. Jeg kan kort sagt sænke andelen af sygefravær hos dine ansatte.

Jeg kan også gennem sparring gøre en positiv forskel for dig som leder, så vi sammen kan forbedre dine ansattes fysiske og mentale sundhed. Resultaterne vil tale for sig selv.

Behandling

Jeg begynder altid min behandling med at spørge ind til dig og lytte. På den måde kan vi sammen opnå det bedste resultat. Denne korte samtale, giver mig mulighed til at vurdere, hvad den bedste behandling for dig ville være.

Derefter ligger du dig på en briks i dit undertøj under et tæppe, for at din krop kan falde til ro og du stille og roligt kan finde tryghed i situationen.

En vigtig del i hele processen er dit åndedræt. Vejrtrækningen er nemlig den måde kroppen bringe ilt ud til cellerne og tilførslen af ilt er med til at optimere behandlingen. Åndedrættet er helt afgørende for at løsne spændinger i kroppen.

Jo dygtigere du bliver til at trække vejret, jo bedre bliver du til at give slip på alt det, som du ikke længere har behov for i kropssystemet såsom kontrol, gamle bekymringer og angst.

Forløb

Et typisk behandlingsforløb er mellem tre til seks behandlinger med et par ugers pause mellem hver.

Jeg starter behandlingen med pulserende massage for at varme og åbne din krop. Derefter fokuserer jeg videre med de områder, hvor dine behov er.

Når behandlingen er færdig får du lov til at hvile, indtil du føler dig klar til at stå op. Efter behandlingen får du et glas vand.

Behandling af smerte, stress og ubalancer, er der altid tale om en behandlingsform, hvor jeg benytter flere redskaber, hvis det er nødvendigt og selvfølgelig med din accept.

Hvis du efter afviklet behandlingsforløb, hvor du oplever resultater, ønsker at arbejde videre med dig selv for at fastholde balancen, roen, kropsbevidstheden samt styre spændinger, vil jeg anbefale følgende:

  • At modtage behandling en gang om måneden. Når du først lære at kende din krop, vil du vide, hvornår du har brug for opfølgende behandling og guidning.
  • At modtage behandling en gang om ugen, hvis du i bestemte perioder er i en særlig sårbar situation, enten fysisk eller psykisk.

Om Klinikken

Min klinik er lille og hyggelig. Under behandlingen er der kun dig og mig i rummet. Der afspilles beroligende musik, såfremt det er ok med dig. Klinikken er placeret i Lystrup på en adresse, hvor der er gratis parkering.